НОВИНИ

Нове меню

І поки на вулиці трохи теплішає, на кухні il Molino справжнє пекло. Зустрічаємо нове сезонне меню! Цього тижня майстерні піцайоло приготують для вас нові весняні піци: Верона та Барбекю Гурме. Перша вражає поєднанням соуса с гарбуза та кокосових вершків, запеченого буряка з веганським Песто! А друга – насичена соусом барбекю, телячими щічками в соусі деміглас, болгарським перцем та цибулею.

Освіжимось салатом с тофу та хрусткими брускетами з анчоусами, адже гарячий процес вже приготував для вас соковиті новинки! Овочевий суп-пюре з броколі, шпинату та цвітної капусти, ароматна паста Папарделе з телячими щічками та ніжне дорадо з овочами . А на десерт: кокосова пана кота та ароматний Канела Рол з яблуками, крем-сиром Філадельфія та спеціями.
І якщо тепло не приходить саме, ми зробимо це власноруч!
 

Дізнавайся першим про розпродажі та новинки! Підписуйся на розсилку!